Napoli för fotbollströjor billigt hans dåliga attityd

Simone Inzaghi varnar Lazio ”vill gå hela vägen” i Europa League och Coppa Italia, men gör ändringar mot Steaua Bukarest.

Den första delen av 32-talet börjar i Bukarest torsdagen kl 20.05 GMT.

”Vi kan inte vänta med att komma tillbaka till att spela igen så att vi kan lägga fram nya resultat bakom oss,” sa coachen på sin presskonferens.

Aquile har förlorat tre på studsen och släppt från tredje i Billiga fotbollströjor Serie A till femte, inklusive lördags 4-1 nederlag i Napoli.

”Vi är inte vana vid detta och vi vill absolut lägga denna negativa period åt sidan. Vi måste göra en stark prestation och vi står inför ett kvalitetslag som är i gott skick. Hemfördelen kommer också att vara viktigt för dem med en eldig atmosfär.

”Vi analyserade allt med pojkarna, lugnt diskuterade den nuvarande situationen. Bortsett från Genua var dessa spel bestämda av enskilda incidenter. Vi kommer att ändra några saker och vill fortsätta vår Europa League-resa. ”

Inzaghi tvingas till några av justeringar, eftersom Stefan de Vrij, Luis Alberto, Marco Parolo och Adam Marusic inte ens gjort resan.

Åtminstone Felipe Anderson återvänder efter att han frystes ut mot Napoli för fotbollströjor billigt hans dåliga attityd.

”Han har återupptagit träning med resten av truppen och har förmodligen insett att han gjorde ett misstag. Han verkar koncentrerad och motiverad. Han kanske inte startar imorgon, men han kommer att bli ett viktigt vapen som vi kan använda senare i spelet.

”Vi ville kvalificera oss för Europa med all vår styrka och kanske nu lider vi med det packade schemat. Vi kämpar på tre fronter och vill gå hela vägen. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *