Den kroatiska fullbacken har redan erfarenhet i Italien juventus babykläder med Sassuolo

Sime Vrsaljkos agent säger Juventus och Napoli är intresserade av sin klient men ”jag vet inte om Atletico Madrid skulle sälja honom”.

Den kroatiska fullbacken har redan erfarenhet i Italien juventus babykläder med Sassuolo, och var starkt knuten till Partenopei i januari.

”Ryggback är den mest eftertraktade rollen i världen”, påpekade Giuseppe Riso Radio Cc.

”Napoli och Juve letar efter ryggbackar, men så är fallet ganska överallt i Europa och det var därför han lämnade inte i januari.

”Sime älskar Italien, men Premier League är fascinerande för alla. Jag vet inte om Atletico kommer att sälja honom, men de måste hitta en ersättare och det är inte lätt. ”

Simon Kjaers agent har spelat ner länkar till Milan men avslöjar att de försökte skriva Sevilla försvarare förra sommaren.

Mikkel Becks anmärkningar kommer trots rapporter som Milan överväger Kjaer, en tidigare Serie A-stoppare med Palermo och Roma, som ledde Danmark till VM, som ersättare för Leonardo Bonucci.

”Jag har sett rykten, men jag har inte talat direkt med mbappe tröja barn AC Milan under de senaste dagarna,” berättade Beck, en ex-anfallare själv, till Goal.com.

”Det jag kan säga är att AC Milan visade intresse för Simon förra sommaren på en punkt, men till slut valde han att gå till Sevilla.

”Jag är inte förvånad över rykten. När en spelare spelar på en så hög nivå vid en världscup, som Simon gjorde som Danmarks kapten, så uppenbarligen kommer det att finnas mediaspekulationer – och andra stora klubbar kommer troligtvis också att fokusera på honom.

”Simon är glad att spela för Sevilla i en stor liga som La Liga, och klubben har stora ambitioner.

”Simon gillar det, och han har just återvänt efter VM och började sin lågsäsong och förbereder sig för att vara redo att gå in för att göra det till en bra årstid.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *