Levin rate Polen återigen gick in i VM

VM Europeiska kvalificerad Grupp E 10: e omgången, Polen home vs Montenegro, Polen behöver bara rita detta lag kan vara gruppens första identitet för att kvalificera sig till 2018 Rysslands VM-race. Levin har nu redan gjort 51 mål för det polska landslaget, rankat först i historiens målare.VM tröjor 2018, köpa fotbollströjor billigt från den bästa fotbollshallen.

I första halvlek, med Masinski och Grosiczki mål, Polen 2-0 Montenegro, slagen lätt sida i andra halvlek, av bänken för Montenegro Montenegro gjorde ett mål i fråga om bakåtriktning, Då Tomasevitch ytterligare ett mål att göra samma poäng. Lewandowski använde den andra spelaren i sista minuten, men omvända omgångar gjorde ett mål, en minut senare Stojkovic självtillverkade Oolong, den sista Polenhemmet 4-2 segern över Montenegro, som en grupp som kvalificerar sig till VM, blir den femte efter Spanien, kvalificera sig för att kvalificera sig till Ryska VM-laget i Europa, men också de första 14 som kvalificerar sig till 2018 VM-finalen i Rysslands lag.Polen VM tröja 2018, hittar du alla dina tröjor och favorit valskjorta.

Det är 8: e gången då polens landslag har gått i VM-finalen. Det gamla laget i Östeuropa har två på varandra följande spel utan världscupen. De sista VM-finalerna i VM 2006 eller VM i Tyskland, när Polen och värd Tyskland, Ecuador och Costa Rica delades in i en grupp vid den tiden. Den första öppningen till 0-2 förlust till Ecuador, sedan 0 till 1 förlust för Tyskland, gruppspelet 2-1 final seger över Costa Rica, men har ingen hjälp till spelet, missade den sista polska tredje tredjedelen knockoutgruppen.Billiga fotbollströjor med tryck, eller välj ditt eget namn och nummer tryckt shirt.