PSG förskott League Cup semifinal

Brasiliansk stjärna Neymar 10: e slaget straff, hjälp har redan uppnått fyra på varandra följande Paris Saint Germain laget bort till 2: 0 seger över Amiens. Uruguay angripare Cavani i ”Great Paris” -uppsättningen efter den franska cupen förra helgen efter att han återvände till laget sent, igen i avsaknad av tävlingen. Amiens-laget slog i 34: e minuters attack, den första utseendet på målvakten Gultet-angreppet i det begränsade området utanför Mabay föll, fouled ut. Välkommen att köpa Fotbollströjor barn har olika nationella fotbollströjor.

Fördelen med Paris Saint-Germain-figuren har översatts till ett mål strax efter det att han kom in i andra halvan. De första 53 minuterna, Neymar ständig straff straff för ”stora Paris” att bryta den pinsamma situationen. Suppleant Amiens målvakt Bouei och målvakten gick med i Mbapes snabba och kraftfulla skott för att hålla bollen ur dörren, varefter Marquezs huvudskott träffade överstången igen. Men Paris Saint-Germain fortfarande under de första 78 minuterna låses av rabbiner seger, fick han hörnet efter Di Mary Magdalene header. Domare begärde att domaren (VAR) uppsåg att Rabio gjorde ett bra resultat.PSG tröja barn, köpa fotbollströjor billigt från den bästa fotbollshallen.

Efter att ha vunnit den 35: e efterföljande segern i hemmalaget kommer Paris Saint-Germain att vara mot Rennes i semifinal i ligan i slutet av denna månad, som slog Toulouse 4-2 hemma. Billiga fotbollströjor barn med tryck, kontakta oss så snart som möjligt och vi ser fram emot att samarbeta med dig.