fotbollskläder för barn England säkrade framsteg till Uefa Nations

fotbollskläder för barn England säkrade framsteg till Uefa Nations League Finals med en dramatisk 2-1-seger över Kroatien på Wembley. Gareth Southgates män behövde en seger för att kvalificera sig från grupp A4, men hamnade efter efter 57 minuter när Andrej Kramaric slog fast dödläget. Målet kom bra mot spelet och sätta de tre lejonarna i allvarlig risk för att bli nedflyttade.

Men Jesse Lingard utjämnade med 12 minuter att spela efter att Kroatien misslyckades med att rensa ett långt kast från Joe Gomez. Och Harry Kane konverterade i 86 minuter för att slutföra comeback. Kanes mål ledde till scener av upprymdhet från hela Wembley. Spurs-anfallaren gjorde 2-1, många av Englands spelare började snabbt sprida mot honom. Men inte John Stones. England-fans har tagit upp Stones agerande efter målet, och det är både bisarrt och komiskt samtidigt. Som nedan i stället för att springa direkt till Kane bestämde Stones sig för att hindra Lovre Kalinic. Men Manchester City-försvararen fick sitt hopp väldigt fel och hamnade med att ta ut den kroatiska målvakten. Det är ganska roligt för att vara rättvis. Det verkade helt oavsiktligt från Stones men det hindrade inte England-fansen att skratta just nu. Gareth Southgate var extatisk med sitt lag efter segern och berömde atmosfären i Wembley. ”Jag har inte sett Wembley så här på en tid,” sa han, enligt Telegraph. ”Om vi ​​kan få en sådan atmosfär kommer vi att vara väldigt starka.”

När det gäller form och världsranking var detta den liverpool tröja barn salah tuffaste gruppen. Vi har inte lutat oss tillbaka efter sommaren och förberett oss. Vi är hungriga. ”Människor kan se vad vi gör. Det största är anslutningen till fansen. Det ger oss energi.”