fotbollsdräkt barn Englands VM-resa 2018 fortsatte på lördag

fotbollsdräkt barn Englands VM-resa 2018 fortsatte på lördag då de övervann ett beslutsamt Sverige-lag 2-0 för att nå semifinalen. Harry Maguire satte Gareth Southgates män fram på halvtimme med ett kraftfullt nick och det var Dele Alli som gjorde mål det viktigaste andra målet. 22-åringen, som stod vid sidan av Jesse Lingard i en anfallande mittfältroll, låstes på Manchester United-mannens kors för att nicka förbi Robin Olsen.

Deles 59: e minut mål, hans första i turneringen, kom vid en viktig tid i tävlingen, men det var något annat han gjorde under segern som England fans uppskattade. Engelska tittare såg vad Tottenham-mittfältaren gjorde innan hans eventuella byte i Samara och det är säkert att säga att de älskar det. Dele lyser efter långsam start Allis världscup kom inte som bäst från start när Ruben Loftus-Cheek, hans ersättare mot Tunisien, imponerade och han tog upp en skada. honom ur 6-1-segern mot Panama och 1-0-förlusten mot Belgien men han återvände med en flitig uppvisning mot Colombia och har fortsatt att förbättra.

Vad Dele gjorde före byte Som nämnts fördubblade Dele Englands fördel gentemot Sverige, men det var hans handlingar precis innan han startades i 77: e minuten som fick fans att prata. Med brädet som visar nummer 20 (Deles nummer) under en ganska lång period av tiden visade Three Lions-stjärnan inget intresse alls av att vilja komma av. Det roliga ögonblicket visar Alli som ropar ”Jordan! Jordan!” och gick i motsatt riktning innan domaren tvingades springa över till honom. Det var först efter Bjørn Kuipers ingripande som Dele sprang mot beröringslinjen och så småningom byttes ut för Fabian Delph.

Fans reagerar på Deles upptåg Det säger sig självt att Englands fans som upptäckte hans upptåg helt älskade honom försenade och låtsades som om de inte visste att han skulle komma bort. – kolla in den bästa reaktionen nedan: Alli, som gjorde 14 mål förra säsongen, hoppas kunna bygga på denna prestation när manchester city kläder barn England förbereder sig för sin första VM-semifinal sedan 1990 på onsdag. Vad är DIN åsikt om detta Dele-ögonblick och hans visa totalt i Sverige 0-2 England? Kan England vinna VM? Säg DITT i kommentarfältet nedan!