Lucca: Belgien hoppas att vinna Ryska VM

I en vänlig match mellan Belgien och Mexiko slutade Lukaku med två mål i ett spel. Lukaku bundet sedan poängen, och samma Volkhov och Van Helsites målrekord, de tre spelarna knytade till det belgiska lagets första skytt. Lukaku sa i en intervju att han vill göra fler mål och få tillbaka mästare för Belgien. Att köpa VM tröjor 2018 är mycket bra.

”Mitt jobb är att göra mål och jag vill bara göra så mycket som möjligt,” sa han. Det är lika lyckligt att kunna hämta poängen, precis som min föregångares rekord, jag vet att jag kan göra det och jag kan vilja bryta rekordet före detta år. Lukaku sa till reportrar.Belgien VM tröja 2018, jubla för ditt favoritlag.

”Jag hoppas verkligen att den här generationen Belgien kommer att vinna några av mästarna och jag vill också ta tillbaka mästerskapet för Belgien. Det här är min dröm, men resultatet av detta spel fick mig att känna mig lite besviken. För alla de belgiska fansen , vi bör göra allt vi kan för att få tillbaka segern, men idag är Mexiko mål mycket effektivt. ”” När jag fortfarande var på Anderlecht gav Van Helsite mig mycket råd och var mycket stolt över sin rekord. Han är fortfarande den bästa belgiska spelaren någonsin och jag respekterar honom väldigt mycket. ”Lucca gick med i den belgiska fotbollsklubben Lias FC vid 6 års ålder för att börja sin karriär som fotbollsspelare innan han blev ungdomsspelare i belgiska Premier League Antwerp Football Club. Under 2009 flyttade Lukaku till första laget i Antwerpen för att starta sin karriär och hjälpa Antwerpen att vinna ligatiteln och vinna Leagueens toppscorer i säsongen 2009-10. Spelar nu i Premier League Manchester United Football Club.Billiga fotbollströjor med tryck, snälla kontakta oss och vi kommer att försöka vårt bästa för att vara så billigt som möjligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *