haaland tröja Peter Crouch har beskrivit Liverpools

haaland tröja Peter Crouch har beskrivit Liverpools 4-3-seger mot Salzburg i Champions League i onsdags som ”absolut mental” och ifrågasatt de rödas nerver.

Jurgen Klopps lag hade rusat ut till en 3-0-ledning i den första halvleken på Anfield men fann sig i nivå med sina österrikiska motståndare under de andra 45 minuterna innan Mohamed Salah gjorde vinnaren i den 69:e minuten.

Som tidigare Liverpool-spelare tyckte Crouch att matchen var fascinerande men medger att de röda kommer att vara oroliga över hur de lät sin första ledning glida.

Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
”Det var mentalt, absolut mentalt,” sa Crouch på BT Sport.

”Liverpool flög och spelade några av de Matchtröjor Fotboll Barn bästa anfallsfotbollarna jag har sett från dem den här säsongen. Och sedan den andra halvan, jag vet inte ens var jag ska börja. 3-3, jag kunde bara inte ha sett det, och sedan dyker Salah upp med vinnaren.