fotbollströjor barn Upp med händerna om någon hade hört talas om Eddie

fotbollströjor barn Upp med händerna om någon hade hört talas om Eddie Nketiah innan hans match mot Norwich på tisdagskvällen. Arsenal gick in i sin Carabao Cup fjärde omgångsmatch mot Norwich de överväldigande favoriterna, men efter Josh Murphys mål i den 34:e minuten såg det ut som om de var på väg mot ett tidigt utträde ur årets tävling. Med tiden som tappade ner och Arsenal behövde en kvittering skickade Arsene Wenger på en ungdomslagsspelare, Eddie Nketiah, i den 85:e minuten i ett desperat försök att rädda något från matchen.

Och 15 sekunder senare befann sig 18-åringen på målprotokollet med sin första touch på sin Arsenal-debut. Det målet skickade matchen till förlängning, men Nketiahs drömdebut hade inte avslutats ännu. Ynglingen gjorde mål igen i den 96:e minuten för att ge Arsenal en ledning med 2-1, och de höll kvar för att säkra sin passage till kvartsfinalen i Carabao Cup. Det var en anmärkningsvärd debut för Nketiah, och Arsenal-fansen var jublande över att ynglingen hade väglett dem till nästa omgång. Och när en yngling kommer in på scenen på ett sådant sätt kommer fotbollsfans naturligtvis att ryckas med. För att hedra sin otroliga debut passade ett Arsenal-fan på att redigera Eddie Nketiahs Wikipedia-sida.Du kan se vad som sades på Eddie Nketiahs Wikipedia-sida här: ’Edward Keddar Pele Maradona Ronaldinho Kaka Nketiah’. Absolut kvalitet. Hans sida har sedan dess återställts till det normala, men det var ändå ett fantastiskt skämt av vem som helst som redigerade den. På andra ställen i Carabao cup, som ansluter sig till Arsenal i kvartsfinalen är Bournemouth, Bristol City, Leicester, Manchester United och Manchester City. De återstående två matcherna de gea tröja för fjärde omgången kommer att spelas på onsdag kväll, där Chelsea möter Everton och Tottenham tar emot West Ham.