Fotbollströjor barn med eget namn Pepe la till sitt namn

Fotbollströjor barn med eget namn Pepe la till sitt namn på målprotokollet 10 minuter efter paus efter att ha vänt ett hem ett inlägg från Haller, innan Riyad Mahrez missade en chans att dra tillbaka ett mål från straffpunkten när han rabblade stående i den 58:e minuten.

Sofiane Bendebka minskade underläget för de försvarande mästarna i den 73:e minuten, medan Haller såg sin höga nick i den 93:e minuten dömd ut för offside.

Ekvatorialguinea 1-0 Sierra Leone

Ekvatorialguinea säkrade sin biljett till åttondelsfinal efter att ha besegrat Sierra Leone med 1-0 på torsdagskvällen.

Sierra Leone var i högt självförtroende efter att ha imponerat försvarande mästarna Algeriet i den senaste matchen medan Ekvatorialguinea tog sig tillbaka vid två tillfällen för att säkra en poäng mot Elfenbenskusten.

Guinea fick genombrottet sju minuter före halvtidsvilan tack vare en imponerande långdistansanfall från Pablo Ganet.

Sierra Leone fick chansen att dra iväg från straffpunkten i den 85:e minuten, men Kei Kamara kunde inte konvertera från 12 yards.

För att göra saken värre avslutade Leone-stjärnorna matchen med tio man efter att Kwame Quee tog sitt andra gula efter 90 minuter.

Segern gör att Guinea säkrar andraplatsen medan arsenal kläder barn Sierra Leone slutar trea i gruppen.