Fotbollströjor Barn Den 19-årige brasilianen

Fotbollströjor Barn Den 19-årige brasilianen, som gjorde sin Premier League-debut i segern över Tottenham i mars, har förlängt sin vistelse på Old Trafford fram till 2018.

Andreas Pereira har tecknat ett nytt kontrakt med Manchester United som kommer att hålla honom på Old Trafford fram till juni 2018. Pereira gick med i Red Devils från PSV som 15 år gammal 2011 och har gjort genombrottet till första laget under Louis van Gaal den här säsongen. Manchester United-tränaren Van Gaal berättade för klubben: ”Jag är glad över att Andreas har skrivit ett nytt kontrakt. Andreas har alla attribut att bli en integrerad del av första laget, bra naturlig talang i kombination med en god aptit att lära. nöjd med hans framsteg hittills denna säsong och ser fram emot att arbeta med honom för att utveckla sin talang ännu mer. ”

Striker Leandro Pereira gjorde i första halvlek för att ge Palmeiras en 1-0 seger över Santos i det första laget i São Paulo-söndagens liga-liga.

Billiga Mbappe tröja Barn Palmeiras hade en chans att ta en större fördel i det andra laget i Santos nästa helg, men anfallaren Dudu missade en 60-minuters straffspark och slog över ribban. Santos spelade en man ner efter straffet eftersom försvararen Paulo Ricardo blev utvisad till olycka inom området.

Båda lagen klagade högt på det officiella besättningen och båda bussarna skickades ut i halvtid. Palmeiras tränare Oswaldo de Oliveira tittade resten av matchen från stånden, tillsammans med fansen.