billiga matchtröjor Om det fanns en match för att summera Manchester Uniteds

billiga matchtröjor Om det fanns en match för att summera Manchester Uniteds säsong, så var torsdagens 1-1 oavgjorda match mot Anderlecht det. Trots att det såg ut som det bättre laget och verkade ha full kontroll över matchen efter Henrikh Mkhitaryans första halvlek, misslyckades Jose Mourinhos män att pressa hem. fördel. Två eller tre mål till skulle ha dödat kvitteringen där och då, men Red Devils tog foten från gasen och slösade bort olika halvchanser i den andra perioden.

De straffades vederbörligen när Leander Dendoncker tog en sen kvittering för värdarna och säkerställde att de startar nästa veckas andra omgång på jämna villkor. Mycket har gjorts av Man Uniteds överbelastade matchlista och ändå när de hade möjligheten att göra sitt nästa möte med klubben. Belgare enklare, det slösades bort. Efter matchen kunde Mourinho inte dölja sin frustration över att se hans sida gå ifrån en match som de dominerade med bara oavgjort ännu en gång. Och inte för första gången den här säsongen gjorde den portugisiske chefen Han var särskilt arg på Uniteds forwards och beklagade deras ”slarviga” andra halvlek – se hela hans intervju efter matchen nedan.

”Resultatet är positivt. Att spela hemma med en fördel, att börja matchen med en fördel är bra, det är ett bra resultat i alla fall”, säger Mourinho till BT Sport. Men jag tycker att resultatet borde bli mycket bättre och vi kan bara skylla oss själva, för vi hade en lätt match att spela i andra halvlek, och vi spelade inte i anfall med den instinkten.” Vi tappade bollen lätt för många gånger, vi stoppade våra kontringar på grund av slarviga beslut , slarviga beröringar på bollen, och sedan gav vi dem möjligheter att ha några kontringar.” Lyckligtvis var våra försvarare väldigt mycket med i matchen. Om jag var en Man Utd-försvarare skulle jag vara väldigt upprörd över anfallsspelarna, eftersom de hade att döda matchen och det gjorde de inte.” Pressen kommer nu att ligga på sådana som Zlatan Ibrahimovic, Marcus Rashford,Anthony Martial och Jesse Lingard ska hitta sina skjutstövlar innan Manchester Uniteds nästa stora match på söndag.

The Red Devils är värdar för Premier Leagues ledare Chelsea och med tanke på Mourinhos eldiga sammandrabbningar med Antonio Conte tidigare den här säsongen kan du bara föreställa dig hur desperat han kommer att vara efter att vinna över sin tidigare lag. United har faktiskt inte förlorat i ligan sedan deras 4-0 förödmjukelse på Stamford Bridge i oktober men deras kamp för konsekvens innebär att de kommer att starta matchen 18 fotbollskläder barn messi poäng bakom Contes lag.