Zidane svarar på Real Madrids Winter 0 införande av utländskt bistånd

Real Madrid-chefen Zidane deltog i den 27: e rundan i den spanska fotbollsförbundet till Levantes pre-match presskonferens, sade Zidane att Isco är en mycket viktig spelare, han övergavs idén är orimlig. ”Vissa tror att jag inte vill köpa vinteröverföring för att undvika problem, men jag litar faktiskt på truppen.” När situationen blir svår, visar spelarna sina ansträngningar, stridsanda och motivation, och vår säsong är långt ifrån. ”Fotbollströjor barn, du får de bästa rabatterna och de bästa produkterna.

”Isco är en väldigt viktig spelare för oss. Om Isco spelar imorgon kommer media att ifrågasätta varför Assencio inte spelade i tävlingen. Nästa kommer att bli Ceballos. Media har varit Att säga en sådan sak väljer jag bara spelaren som är bäst lämpad att spela. ”Fotbollströjor barn Real Madrid, anpassa din tröja med ditt favoritnamn och nummer.

”När jag kom till laget för det första året hade laget ungefär tre veckor i veckan att spela ett spel. Under den tiden var vi i mycket bra form, så nu måste vi utnyttja det och vi måste fördubbla vår insatser. ”För oss är det viktigaste att vara fokuserad från början av spelet till sista minuten och laget har förbättrats på alla sätt, men vi kan inte ignorera koncentrationen.” ”Jag tror inte nu Vad händer nästa säsong, just nu bryr jag mig inte om dessa saker. Det här har inte bara hänt i Madrid, alla tränare har mött en sådan situation, när laget stöter på svårigheter, talar det om personalen, men ändå, men Detta kommer inte hindra mig från att fortsätta mitt arbete, mitt mål är fortfarande att förbättra lagets status varje dag. ”Billiga fotbollströjor barn med tryck, du kan skriva ut baksidan av siffrorna och namnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *