VAR kommer säkert att användas för Ryska VM

En FIFA-tjänsteman bekräftade att den video-domänteknik som har använts i Italien, Tyskland och England denna säsong kommer att tillämpas på VM på sommaren, första gången tekniken har använts vid VM. FIFA officiella Phillip sa: ”VAR kommer säkert att användas. Fotbollsförbundet kan använda denna teknik är bra, för det är också rättvist. VM tröjor 2018, sätt på din hjältröja.

”Vi diskuterar sponsring med ett antal teknikföretag som är mycket intresserade av det vi vill göra.” Huruvida VAR kommer att användas vid VM, kommer att slutföras av IFAB (FIFA-rådet) vid den 2 mars årsmötet.Ryssland VM tröja 2018, erbjuder anpassade alternativ för alla våra fotbollströjor.

FIFA-rådet ska diskutera och besluta om att ändra reglerna för fotbolls internationella grupper, totalt åtta ledamöter. Fyra av dem representerar de fyra fotbollsförbunden i England, England, Skottland, Wales och Nordirland, som representerar födelseplatsen för modern fotboll. De övriga fyra är FIFA-företrädare. Minst 6 röster krävs för att godkänna förslaget. Sedan VAR-försöket löper i mars 2016 har IFAB släppt en rad oberoende studier. De sa att VAR har använts i 804 officiella spel med ett straff på 98,9%. Rapporten sade också att det genomsnittliga antalet kontroller per spel var mindre än 5 gånger, 68,8% av spelen använde inte återspelningen.Billiga fotbollströjor med tryck, eller välj ditt eget namn och nummer tryckt shirt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *