Sydamerikanerna behövde en straffskydda för att Billiga Fotbollströjor Barn övervinna Nederländerna på onsdagen

Argentina-tränaren Alejandro Sabella sa att han tror att Tyskland håller en fördel i rubriken i FIFA World Cup-finalen på söndagen.

Sydamerikanerna behövde en straffskydda för att Billiga Fotbollströjor Barn övervinna Nederländerna på onsdagen, en dag efter att Tyskland demonterade värdar Brasilien 7-1.

Joachim Lows män hade förseglat segern i Belo Horizonte inom 29 minuter när de kryssade in i en 5-0-ledning.

Sabella, vars nation är i sin första världscupfinal sedan 1990, sade att några av hans spelare var ”ont, slagen, trött” efter segern över holländarna.

De 120 minuterna, och Tysklands extra vilodag, ger den europeiska nationen en kant, enligt Sabella.

”Tyskland är alltid en mycket svår hinder att övervinna, och ännu mer så när de har haft den extra dagen och faktiskt kan töja sig in för andra halvlek i går kväll”, sa han till reportrar.

”Vi har varit tvungna att satsa varje droppe energi bara för att spela i VM-finalen. Så det är en fördel för dem.

”År 1998 slog Argentina England i extra tid och förlorade mot Holland i värmen i Marseille i nästa match, och det skadade oss. Vi måste återhämta oss och arbeta för att vi är redo. ”

Sabella pratade upp Tyskland, som kommer att avsluta i de tre bästa vid VM för fjärde gången i följd.

”Tyskland genom hela sin historia har alltid visat fysisk makt, taktisk, mental förmåga och har alltid haft spelare med en viss sydamerikansk touch”, sa han.

”Matchen är extremt svår och jag upprepar det faktum att Kroatien landslagströja de inte har spelat extra tid och vi har spelat två och spelat en dag efter Tyskland.

”Tyskland är alltid en mycket svår hinder att övervinna.”