Juventus Italy Cup hem gjorde 16 på varandra följande spel

Italien Cup 1/4 final, Juventus och Turin kämpar för en semifinal plats, Zebra armén gjorde en dröm start, i de första 15 minuterna av Diego Costa gjorde ett mål. Och detta mål hjälper inte bara Juventus till första plats, samtidigt som Juventus i de 16 senaste italienska cupernas hemmalag gjorde mål i följd, och det här är Zebra Army efter 41 år efter det italienska Cup-hemmet igen för 16 matchade bollar.Fotbollströjor barn har olika nationell fotbollströja.

Juventus vann den italienska fotbollsledamästerskapet i följd i sex på varandra följande årstider, Zebra har blivit den italienska fotbollsliga stadion Big Mac. I den italienska Cup stadion är Bianconeri-rekordet också mycket starkt under de senaste tre säsongerna, vann tre på varandra följande Cup of Italy-mästare. Juve vann Juve totalt 12 italienska cupmästare, vann också den italienska cupen det största antalet lag.Juventus tröja barn, använd ditt favoritnamn och nummer en skräddarsydd tröja.

Zebra-arméns styrka i Italienskoppen har ett bra förhållande till lagets överlägsna hemrekord. Den 24 januari 2011 förlorade Juventus 0-2 till Rom hemma i den italienska cupen, men efter matchen. Vilken Juventus var en gång i 2015 den 15 januari hem vinna Verona 2.8. I kombination med detta spel mot Torino har Juventus uppnått mål i 16 matcher hemma i den italienska cupen, och i dessa 16 matcher vann Juventus 13 segrar, två drag och 1 negativa resultat.Billiga fotbollströjor barn med tryck Online, köp populäraste fotbollströja.