Edinson Cavani: ”Jag vill stanna i PSG”

Det har under en längre tid ryktats om att Edinson Cavani, 31, kan lämna Paris Saint-Germain i sommar.

Chelsea, Manchester United, Juventus och Milan är några av klubbarna som uppges visa intresse för skyttekungen.

Cavani betonar dock att han helst fortsätter sin karriär i den franska storklubben.

– Jag är väldigt glad över att vara här. Jag har varit i PSG i fem år – en betydande del av min karriär. Det viktiga är att leverera, tillsammans med mina lagkamrater, troféer till klubben. Jag hoppas att den här kärlekshistorien fortsätter, säger han enligt ESPN.

– Hur som helst kommer jag ge allt, maximalt, till sista dagen. Jag vill stanna och jag anser att det är en normal känsla. Men vi får se, jag hoppas stanna. Men ibland vet man inte vad som kommer hända, fortsätter Cavani.

Välkommen att följa vår blogg för att få mer nyheter om Köpa Billiga Fotbollströjor
.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *