Coutinho bär Barcelona nr 14 fotbollströjor

La Liga Barcelona officiellt tillkännagivande, den nya signeringen Coutinho kommer att bära lagets nr 14 fotbollströja. Kudiniao från Liverpool detta vinterfönster för att gå med i Barcelona, ​​men på grund av skador, har han inte spelat på uppdrag av Barcelona, ​​spänningen om hans fotbollskjorta nummer har inte varit ute. Vårt mål är att ge klassiska Fotbollströjor barn.

Barcelona-tjänsteman meddelade att Mascherano lämnade laget, hans nr 14-skjorta var så ledig. Tidigt i morgon meddelade Barcelona officiellt att Coutinho officiellt tar över Javier Mascherano nr 14 fotbollströja. Framför Kudiniao och Mascherano, som bär Barcelona 14 fotbollströja, ingår också Henry, Jordi – Cruyff (Cruyffs son), Miguel Nadal (tennisstjärna Nadals onkel) och andra. Kudiniao blev därför den första brasilianen som bär på 14 i Barcelona, ​​som tidigare har bärit 7, 10, 23, 29 och 30 i sin tidigare karriär.Fotbollströjor barn Barcelona, för att ge dig den billigaste T-shirten, den snabbaste frakthastigheten.

Felipe Coutinho debuterar i Brasilien Vasco da Gama laget, som en angripande mittfältare, 2008, den 16-årige Filipe Coutinho till 3,8 miljoner euro att gå med i Inter Milan den 29 januari 2012 meddelade den spanska fotbollsklubben undertecknandet av Kutigno-lånet form, leasingperioden till slutet av säsongen. 2012 sommar transferperiod återgå till Italien Inter Milan klubb. Överför till Liverpool FC den 31 januari 2013. I 2018 januari till 160 miljoner euro transferavgift för att bli med i FC Barcelona.Billiga fotbollströjor barn med tryck, du kan använda det namn och nummer du vill anpassa tröjan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *