Barcelona lämnade nr 7 fotbollströja till Grlitzman

Media rapporterade att Barcelona redan har avsatt nummer sju fotbollströjor för Gerizman och den franska anfallaren kommer att ansluta sig till sommaren. Arda – Touran lämnade laget, Barcelonas nr 7-skjorta var tom, men de två nya hjälpen valde inte detta nummer. Barcelona-tjänstemän har identifierats försvarare Mina kommer att ha på sig 24 fotbollströja, för Coutinho valde han fotbollskjortan nr 14 men innan han lämnar Javier Mascherano kommer Barcelona inte offentligt att meddela nyheterna.Billiga Fotbollströjor lämplig för att äga.

Barcelona kommer att lämna nummer 7-tröjan till Grizman, säger World Sports News. Fransmannen kommer att gå med efter VM i sommar och Barcelona kommer direkt att köpa Grizman och Atletico Madrid-kontrakten.Griezmann Fotbollströja, anpassad tröja med ditt favoritnamn och nummer.

Tidigare nyheter att Glitzman kontraktskontrakt på cirka 110 miljoner euro, men på sommaren kommer likviderade skador att stiga till 200 miljoner. Men ”Daily Sports Daily” rapporterade också att Griezmann likvida skador inte stiger.Billiga fotbollströjor barn med tryck, vi ger den bästa servicen och snabb leverans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *