arbete och mina mbappe kläder pojkar måste dra

Stefano Pioli rider våg av Fiorentina entusiasm mot Udinese. ”Vi vill spela fotboll som är intensiv, aggressiv och intelligent.”

Det startar klockan 17.00 UK (16.00 GMT), klicka här för en matchförhandsvisning.

Violaen flyger högt efter en 6-1 öppnings seger över Chievo, men det var deras enda spel hittills, när resan till Sampdoria i vecka 1 skjutits upp.

”Jag fruktar inte eufori. Jag fruktade den första matchen, ”bekände coachen på sin presskonferens.

”Vi tillbringade veckan med fokus på vårt arbete och mina mbappe kläder pojkar måste dra nytta av denna passionerade atmosfär som omger oss. Att få fansen att följa lagbussen till arenan blir ännu mer spännande och jag tackar dem för idén.

”Det kommer att ta några fler matcher innan vi utarbetar hur laget har förändrats från förra säsongen. Vi vill spela en fotbollstil som är intensiv, aggressiv och intelligent. ”

Att 6-1 thrashing av Chievo gjorde några antyder Fiorentina kan vara uppenbarelsen av denna Serie A säsong.

”Vi vill spela med entusiasm, inte sätta oss för många mål,” insisterade Pioli. ”Det är grundläggande för en sådan ung trupp att njuta av fotbollen och ta den en dag i taget.

”Vi behöll de mest eftertraktade spelarna, undertecknade kvalitetstillägg och har en mycket ung grupp. Fiorentina kan ha en bra årstid och vi håller inte tillbaka från det.

”Jag känner Fiorentina fans passion och nu har säsongbiljetterna sålt manchester united babykläder så bra, det är upp till oss. Vi måste bevisa att vi har vad som krävs för att försvara dessa klubbfärger. ”

Udinese har spanska taktiker Julio Velazquez ansvarig för sin första Serie A-upplevelse.

”Jag är inte säker på vad jag kan förvänta mig av Udinese och jag kände inte riktigt tränaren innan han kom hit, men om Udinese hyrde honom måste han ha kvaliteter. De verkar mer fokuserade på takt än att gå i attack, medan de ser efter sina defensiva rörelser. ”

Jordan Veretout suspenderas i ett ögonblick av bra tidpunkt, då hans fru Sabrina födde sitt andra barn Kaylie i Florens på lördag morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *