bevis är förnuftiga och värda fotbollströja eget namn att debattera

Jag ville lämna det några dagar innan jag kommenterade œhanden av gud ?? mål som Thierry Henry gjorde för att ta Frankrike till VM-finalen och eliminera den exceptionellt oturiga irländaren. Många människor gjorde några stora uttalanden i efterdyningarna av spelet och kanske ångrar några av de saker som sa. Sky TV-kommentaren, till exempel i slutet av spelet sa: ”Irland har blivit lurat av en plats vid VM.

Innan jag fortsätter skulle jag vilja göra ett par saker Billiga Mbappe tröja Barn klart. För det första fördömer jag inte fusk på något sätt vad som helst och önskar att det skulle kunna elimineras från vårt fantastiska spel. För det andra trodde jag det irländska laget var magnifik och förtjänade att gå igenom och jag kände mig verkligen ledsen för dem.

Upproret som visats mot Henry, domaren och FIFA har varit kanske förståeligt, men enligt min åsikt har det varit både överst och otroligt hycklande.

Uppmaningarna till video bevis är förnuftiga och värda fotbollströja eget namn att debattera, men en replay var definitivt inte svaret och jag tror att vi bör vara försiktiga innan ord som fusk är bandied om. Anklagelsen om att FIFA på något sätt tillverkade resultatet för att säkerställa att den mäktiga Frankrike kvalificerade och lite Irland inte var helt enkelt förvirrande.

Jag vet hur viktigt spelet var och om ett lag jag stödde hade fallit fel mot en sådan incident skulle jag ha varit rasande, men vi behöver hålla saker i perspektiv. Misstag och incidenter som detta händer varje vecka. De är en del av fotboll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *